Forum Index \ DriveHQ Customer Support Forum \
Read/Reply : 6556/2
  • rbcs
  • (2 posts)

Hi!

I have an paid account (vendor account actually). I am in the process of testing your solution and came across number of issues.

One of the problem is as follows:

> I have created a free account through my co-branded site.

> I have sent an invitation to newly created user

>Received an Email and new user has successfully accepted my group - that what message was saying

> I have logged  back to my paid account but I still cannot see that user in my group!

Where is the problem?

Thanks for your assistance.


1/25/2013 4:57:13 AM

  • DriveHQSupport
  • (427 posts)
Subject: Re:Invite an user to join your group -successfully accepted but user still does ...

I think you are confused with the "Group Account Reseller Model" and the "Co-branded Model".

In general, you cannot combine these two models. So that means if you resell the service to your customer, you need to create a new account on your reseller website. If it is a business, you can create a group account for them. They should not be created as a sub-user of the Vendor account (i.e. your own account).

Please let us know if you have any more questions.


Reply
1/29/2013 5:04:36 PM

  • rbcs
  • (2 posts)
Subject: Re:Invite an user to join your group -successfully accepted but user still does ...

Your reply is noted and understood. Clear now. Thank you for your assitance!


Reply
1/30/2013 8:20:22 AM

Quickly Reply

Please logon and reply, Not DriveHQ Member?