Betreft: (Privéopslag) Een document dat ik in een gedeelde map heb geüpload, "niet meer delen" zonder mijn upload te verwijderenBedankt dat u gebruikmaakt van onze service.
Wat betreft de handleiding van 200 pagina's: je hoeft ze niet allemaal te lezen. Kies gewoon de secties die relevant zijn voor jouw behoeften. Je kunt bijvoorbeeld sectie 4 over het delen van een map lezen en sectie 6 over de Groepsaccountservice. De meeste pagina's bestaan alleen uit schermafbeeldingen, dus het kost niet veel tijd om te lezen. (Ik raad je echter wel aan om de handleiding te lezen.)
>>> Over hoe je een document privé maakt.
Standaard heeft elke gebruiker zijn eigen privé De hoofdmap van 'Mijn opslag'. Bestanden in uw 'Mijn opslag' zijn alleen voor u zichtbaar en andere gebruikers kunnen ze niet inzien. Om een document privé te maken, hoeft u dus eigenlijk niets te doen, want het is automatisch privé.
Je kunt nu meerdere mappen aanmaken in je "Mijn opslag", bijvoorbeeld twee mappen: Map1 en Map2. Je kunt Map1 delen met je groep of met andere gebruikers. Andere gebruikers hebben toegang tot Map1, maar ze kunnen Map2 niet zien of openen.
Je kunt verschillende mappen delen met verschillende gebruikers met verschillende machtigingen. Andere mensen kunnen alleen de map(pen) zien die je met hen hebt gedeeld.
Als u een bestaande gedeelde map wilt bewerken of verwijderen (stoppen), kunt u naar de pagina 'Mijn gedeelde mappen beheren' gaan. Op de website van DriveHQ.com hoeft u alleen maar naar 'Mijn opslag' te gaan en vervolgens op het tabblad 'Gedeelde mappen' te klikken om de bestaande gedeelde mappen te bewerken. In de DriveHQ FileManager-clientsoftware kunt u op 'Tools' klikken en vervolgens 'Mijn gedeelde mappen beheren' selecteren.