Ik heb een synchronisatie in beide richtingen, maar ik wil de mappen niet meer synchroniseren en ik weet niet hoe dat moet.
Is er een mogelijkheid om dit te doen zonder de bestanden op mijn pc te wissen?
Oké, ik heb het gevonden:
Hulpmiddelen --> Synchronisatie beheren
Log in om te reageren alstublieft. Nog geen DriveHQ-lid?