Betreft: Gesynchroniseerde mappen verplaatsenAls u een gesynchroniseerde map wilt verplaatsen, kunt u de synchronisatietaak verwijderen en opnieuw aanmaken. Om een synchronisatietaak te verwijderen, klikt u in DriveHQ Bestandsbeheer op het menu Extra en selecteert u vervolgens Synchronisatie beheren.
Houd er rekening mee dat het bij het opnieuw synchroniseren van een map enige tijd kan duren voordat de bestanden in de gesynchroniseerde mappen zijn vergeleken.