Betreft: Problemen met meerwegsynchronisatie op een groepsaccountWe hebben dit probleem al eerder gezien:
Wanneer gebruiker A een bestand verwijdert in een gesynchroniseerde map en gebruiker B die map synchroniseert met zijn lokale map, zal Bestandsbeheer gebruiker B vragen of het bestand op de server is verwijderd en of hij het bestand ook op zijn lokale computer mag verwijderen. Als gebruiker B op 'Nee' klikt, wordt het bestand terug naar de server gesynchroniseerd, waarna de synchronisatie wordt doorgevoerd naar alle andere gesynchroniseerde pc's.
Om dit probleem op te lossen,
(1) U kunt ervoor kiezen om de synchronisatie van de map met alle gebruikers te stoppen. U kunt de gedeelde map rechtstreeks op de server gebruiken. Wanneer u een bestand moet bewerken en terug moet opslaan op de server, kunt u het bestand eenvoudig op de server openen, bewerken en opslaan; het bestand wordt opgeslagen in een cachemap en vervolgens automatisch teruggesynchroniseerd met de server.
(2) DriveHQ FileManager heeft eenrichtingssynchronisatie van mappen, zodat mappen niet automatisch in één richting worden gesynchroniseerd.