Betreft: Het bewaren van bestanden die niet langer nodig zijnTer informatie: DriveHQ Online Backup is ontworpen voor optimale bescherming van uw bestanden. Als u een bestand uit uw bronmap verwijdert of wijzigt, blijft het verwijderde of gewijzigde bestand op DriveHQ.com bewaard. Dit beschermt u tegen het per ongeluk verwijderen of wijzigen van bestanden. Als u zeker weet dat u de verwijderde bestanden of de oude versies niet wilt bewaren, kunt u ze verwijderen met DriveHQ Online Backup. Ga naar 'Taken beheren', selecteer de taak en bewerk deze. U kunt op de knop 'Ongebruikte bestanden op de server verwijderen' klikken om ze te verwijderen; u kunt ook instellen dat er minder versies bewaard moeten worden.
Als u dit beveiligingsniveau niet wilt, kunt u de mapsynchronisatiefunctie van DriveHQ FileManager gebruiken. Houd er rekening mee dat mapsynchronisatie u niet beschermt tegen per ongeluk verwijderen.