Gebruik de link "Storten" bij het doen van een betaling. Abonneer u niet opnieuwIk heb het probleem gecontroleerd en voor u opgelost. Houd er rekening mee dat u de link 'Storten' moet gebruiken bij het doen van een betaling. De dienst waarop u zich hebt geabonneerd, is een maandelijkse of jaarlijkse dienst die automatisch wordt verlengd, tenzij u deze annuleert.
Als u zich opnieuw abonneert, betaalt u voor twee abonnementen. U kunt uw maximale opslagruimte controleren op uw accountoverzicht. Als u bijvoorbeeld twee keer 100 GB bestelt, krijgt u 200 GB opslagruimte. Omdat uw betaling wordt gebruikt voor het bestellen van een nieuwe dienst, blijft uw accountoverzicht negatief als dat het geval was.
Als u per ongeluk twee abonnementen hebt besteld, kunt u deze online annuleren door op 'Abonneren' te klikken en vervolgens op 'Huidig abonnement'. Selecteer daar een abonnement en klik op 'Annuleren'.