\ DriveHQ Customer Support Forum \
Lezen/Beantwoorden : 39805/1
  • SolaAgriInc
  • (1berichten)
(Privéopslag) Een document dat ik in een gedeelde map heb geüpload, kan ik niet meer delen zonder mijn upload te verwijderen

 Ik wil zelf kunnen bepalen welke van mijn documenten zichtbaar zijn voor anderen. In mijn map '2013' wil ik bijvoorbeeld documenten in groepsweergave plaatsen, maar andere documenten wil ik in dezelfde map plaatsen als back-up.

Als ik naar het document ga dat ik heb geüpload en dat ik in de gedeelde map wil verwijderen, is de verwijderoptie uitgeschakeld. Ik kan het alleen volledig verwijderen vanuit mijn hoofdmap.

Als ik documenten privé wil maken, moet ik de groepsoptie "Subgebruikers kunnen Drive HQ-share niet zien" selecteren. Maar als ik dat doe, zijn geen van de mappen zichtbaar voor de subgroepen.

Ik heb geen tijd om een handleiding van 300 pagina's te lezen en ik heb in dit forum niets gevonden over hoe ik een document privé kan maken. Kunt u mij alstublieft adviseren?


9-7-2013 16:38:08

  • DriveHQSupport
  • (676berichten)
Onderwerp: Betreft: (Privéopslag) Een document dat ik in een gedeelde map heb geüpload, "ni...
Betreft: (Privéopslag) Een document dat ik in een gedeelde map heb geüpload, "niet meer delen" zonder mijn upload te verwijderen

Bedankt dat u gebruikmaakt van onze service.

Wat betreft de handleiding van 200 pagina's: je hoeft ze niet allemaal te lezen. Kies gewoon de secties die relevant zijn voor jouw behoeften. Je kunt bijvoorbeeld sectie 4 over het delen van een map lezen en sectie 6 over de Groepsaccountservice. De meeste pagina's bestaan alleen uit schermafbeeldingen, dus het kost niet veel tijd om te lezen. (Ik raad je echter wel aan om de handleiding te lezen.)

>>> Over hoe je een document privé maakt.

Standaard heeft elke gebruiker zijn eigen privé De hoofdmap van 'Mijn opslag'. Bestanden in uw 'Mijn opslag' zijn alleen voor u zichtbaar en andere gebruikers kunnen ze niet inzien. Om een document privé te maken, hoeft u dus eigenlijk niets te doen, want het is automatisch privé.

Je kunt nu meerdere mappen aanmaken in je "Mijn opslag", bijvoorbeeld twee mappen: Map1 en Map2. Je kunt Map1 delen met je groep of met andere gebruikers. Andere gebruikers hebben toegang tot Map1, maar ze kunnen Map2 niet zien of openen.

Je kunt verschillende mappen delen met verschillende gebruikers met verschillende machtigingen. Andere mensen kunnen alleen de map(pen) zien die je met hen hebt gedeeld.

Als u een bestaande gedeelde map wilt bewerken of verwijderen (stoppen), kunt u naar de pagina 'Mijn gedeelde mappen beheren' gaan. Op de website van DriveHQ.com hoeft u alleen maar naar 'Mijn opslag' te gaan en vervolgens op het tabblad 'Gedeelde mappen' te klikken om de bestaande gedeelde mappen te bewerken. In de DriveHQ FileManager-clientsoftware kunt u op 'Tools' klikken en vervolgens 'Mijn gedeelde mappen beheren' selecteren.

 


Antwoord
9-7-2013 16:58:17

Voeg toe aan bladwijzers en deel
Snel antwoorden

Leading Cloud Surveillance service

Leading Enterprise Cloud IT Service Since 2003