Betreft: Wat gebeurt er als ik een back-upbestand verwijder?Voor betere bescherming verwijdert DriveHQ Online Backup bestanden die al op de server zijn geback-upt niet automatisch. U kunt deze bestanden handmatig verwijderen door in te loggen op de back-upclientsoftware, te klikken op 'Taken beheren', de taak te selecteren en te bewerken, en vervolgens op de knop 'Ongebruikte bestanden op de server verwijderen' te klikken. DriveHQ Online Backup kan ook meerdere versies van uw bestanden bewaren. In geval van een onbedoelde overschrijving kunt u mogelijk een oudere versie herstellen als deze is geback-upt.
Sommige gebruikers gebruiken DriveHQ FileManager als back-uptool. Dat is prima, maar je moet bestanden handmatig slepen en neerzetten. FileManager is meer ontworpen voor het delen en samenwerken met een groep mensen. De mapsynchronisatiefunctie is niet zo veilig als online back-up: bij synchronisatie worden bestanden die je lokaal verwijdert ook op de server verwijderd. Je kunt dus beide soorten bestanden kwijtraken.