Re:_DHQ_SyncCache_Als u de mapsynchronisatiefunctie van DriveHQ FileManager gebruikt en u wilt niet dat er _DHQ_Sync_Cache_-mappen worden aangemaakt, kunt u klikken op Extra --> Synchronisatie beheren. Er wordt een lijst met synchronisatietaken weergegeven. Selecteer een synchronisatietaak en klik op Bewerken om de synchronisatietaak te bewerken. U kunt het selectievakje 'Een back-upkopie van automatisch verwijderde bestanden opslaan' uitschakelen..
Het is niet aan te raden het selectievakje uit te schakelen. Houd er rekening mee dat mapsynchronisatie niet hetzelfde is als gegevensback-up. Als u per ongeluk een bestand in een gesynchroniseerde map verwijdert, verwijdert Bestandsbeheer het gesynchroniseerde bestand ook in de andere map. Dit kan leiden tot gegevensverlies. Als u het selectievakje niet uitschakelt, bent u beter beschermd.
Uiteraard kunt u voor back-ups van uw gegevens het beste de DriveHQ Online Backup-clientsoftware gebruiken. DriveHQ Online Backup verwijdert uw bestanden nooit automatisch.