Betreft: SubgebruikerHet werkt een beetje anders.
Allereerst hebben alle gebruikers volledige toegang tot hun eigen mappen en bestanden in hun eigen account. Standaard kunnen subgebruikers hun eigen 'privé'-opslagruimte toegewezen krijgen. Zij kunnen bestanden uploaden naar hun eigen 'Mijn opslag' en hebben volledige toegang tot die bestanden/mappen. (U kunt inloggen als subgebruiker, de standaardbestanden/mappen in de subgebruikersaccounts verwijderen en vervolgens 0 opslagruimte aan subgebruikers toewijzen).
Om subgebruikers de toegang tot een map te ontzeggen, moet u een gedeelde map gebruiken. U kunt een map in uw eigen account aanmaken en deze vervolgens delen met de subgebruiker met een bepaald toegangsniveau. U kunt de machtigingen instellen op Alleen-lezen, Toevoegen/Uploaden of Volledige toegang, enzovoort. Subgebruikers gebruiken de opslagruimte van uw account en downloaden bytes wanneer ze uw gedeelde mappen gebruiken.
Als je een map deelt met Gebruiker1 en Gebruiker2 met de rechten 'Toevoegen/Uploaden', kunnen zowel Gebruiker1 als Gebruiker2 bestanden uploaden naar de gedeelde map. Gebruiker1 kan bestanden die door Gebruiker2 zijn geüpload niet wijzigen of verwijderen en vice versa. Gebruiker1 en Gebruiker2 kunnen echter wel bestanden verwijderen die ze zelf hebben geüpload.
Je kunt ook een map delen met Gebruiker1 en een andere map met Gebruiker2. Op deze manier kan Gebruiker1 de map(pen) die met Gebruiker2 zijn gedeeld niet zien en omgekeerd.