Betreft: Verwijderde gebruiker opnieuw activerenIk neem aan dat u gebruikmaakt van onze groepsaccountservice. Gebruik in dat geval de optie "Een bestaande gebruiker toevoegen" in het groepsbeheerpaneel. Gebruik niet de optie "Een gebruiker aanmaken".
Wanneer je een gebruiker uit een groep verwijdert, kan die gebruiker permanent worden verwijderd, of hij kan uit de groep worden verwijderd en vervolgens een gewone gebruiker worden.
Wanneer je een reguliere gebruiker toevoegt aan je groep, ontvangt deze gebruiker een e-mailmelding. Hij/zij moet akkoord gaan met het lidmaatschap van de groep.